Pàgines

diumenge, 1 de març del 2015

CASSOLA MARINERA AMB PATATES




Ingredients ( per a 4 persones):

- 1 tub de calamar per persona
- 250 gr. de cloïsses
- 150 gr. de gambes
- 3/4 kg de patates
- 1 ceba
- 2 cullerades de salsa de tomàquet
- All, julivert i safrà o colorant alimentari ( per fer la picada)
- 3/4 de litre de fumet de peix
- 2 fulles de lloré
- Pebre
- Oli
- Sal


Preparació:

1- Posem un rajolí d’oli en una cassola i quan estigui calent incorporem el calamar. Hi posem un polsim de pebre.

2- Quan el calamar estigui cuit el traiem de la cassola i el reservem per després. Al mateix recipient posem la ceba i el pebrot trossejats.

3- Un cop estiguin cuits afegim les patates pelades i tallades a bocins grans. També posem a la cassola les dos cullerades de salsa de tomàquet, les fulles de lloré i un pessiguet de sal.

4- Uns 5 minuts després afegim els calamars cuits, les cloïsses, les gambes i la picada d’all, julivert i safrà.

5- Seguidament incorporem el fumet de peix a la cassola i ho deixem coure.



Consell: Per saber si està cuit podem punxar una patata. Si veiem que no està dura però que tampoc es desfà significa que la nostra cassola marinera ja està llesta per servir-la i menjar-la.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada