Ingredients( per a 5 triangles):
- 1
làmina de pasta de full
( la podeu elaborar
vosaltres o comprar-la en qualsevol supermercat. En aquest cas jo l’he
comprada.)
- 1
pot petit de nata per a muntar
- Pinyons
- 1
ou
- Sucre
glaç
Preparació:
1- Primerament dobleguem la làmina de pasta de
full per la meitat i la tallem amb triangles.
2- Posem paper d’alumini en una safata, afegim unes gotes d’oli i ho repartim perquè
al coure’ls no se’ns enganxin.
3- Col·loquem els triangles a la safata i amb un pinzell de cuina suquem l’ou prèviament
batut per sobre de la nostra massa.
4- Si volem que les nostres postres tinguin més bona presentació hi afegim un grapat
de pinyons a sobre.
5- Ho
posem al forn durant uns 10 minuts a 170 º.
6- Mentre la nostra massa s’està coent muntem la nata.
7- Quan els triangles ja estiguin daurats els
traiem del forn i els deixem refredar.
8- Passats
uns minuts els tallem per la meitat, els
farcim de nata, hi afegim una mica de sucre glaç i llestos!
La recepta és fantàstica: molt fàcil i ràpida. A més fa molt bona pinta, segur que és molt bo!
ResponElimina