Aquest és un plat tradicional de Catalunya. És
molt fàcil de fer a més de ser deliciós. El podeu cuinar com a entrant o bé com
a segon plat, tan és com el presenteu perquè aquest plat sempre triomfarà!
Ingredients ( per a 4 persones):
- 3
patates
- 1
carbassó
- 1
ceba
- 4
ous
- Oli
d’oliva de Lleida
- Sal
Preparació:
1- Tallem
les patates en rodanxes molt fines. Fem el mateix amb la ceba i el carbassó.
2- Posem
una paella al foc i hi afegim un bon raig d’oli d’oliva. A continuació hi posem
les verdures i un pessic de sal.
3- Ho
deixem coure a foc molt lent el temps que faci falta fins que estigui ben cuit.
4- Tot
seguit batem els ous en un recipient i hi posem un pessiguet de sal.
5- Incorporem
les verdures al recipient on tenim els ous batuts i ho remenem.
6- Ho
posem a la paella i deixem que es vagi coent.
Us sortirà una truita boníssima, però si
encara no en teniu prou i voleu que us surti un plat per llepar-se’n els dits
us recomano acompanyar-la d’un bon pa amb tomàquet!
M'agrada molt. Demà la faré. Us explico el què.
ResponEliminaEndavant! Estic segura de que et sortirà molt bona.
EliminaAvui l'he fet i a tota la família els ha encantat. Gràcies!
ResponElimina