Pàgines

dissabte, 21 de febrer del 2015

TRUITA CATALANA

Aquest és un plat tradicional de Catalunya. És molt fàcil de fer a més de ser deliciós. El podeu cuinar com a entrant o bé com a segon plat, tan és com el presenteu perquè aquest plat sempre triomfarà!



Ingredients ( per a 4 persones):

-      3 patates
-      1 carbassó
-      1 ceba
-      4 ous
-      Oli d’oliva de Lleida
-      Sal

Preparació:

1-    Tallem les patates en rodanxes molt fines. Fem el mateix amb la ceba i el carbassó.
            
2- Posem una paella al foc i hi afegim un bon raig d’oli d’oliva. A continuació hi posem les verdures i un pessic de sal.

3- Ho deixem coure a foc molt lent el temps que faci falta fins que estigui ben cuit.

4- Tot seguit batem els ous en un recipient i hi posem un pessiguet de sal. 

5- Incorporem les verdures al recipient on tenim els ous batuts i ho remenem. 

6- Ho posem a la paella i deixem que es vagi coent.


Us sortirà una truita boníssima, però si encara no en teniu prou i voleu que us surti un plat per llepar-se’n els dits us recomano acompanyar-la d’un bon pa amb tomàquet!

3 comentaris:

  1. M'agrada molt. Demà la faré. Us explico el què.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Endavant! Estic segura de que et sortirà molt bona.

      Elimina
  2. Avui l'he fet i a tota la família els ha encantat. Gràcies!

    ResponElimina